Categorie: Rauw Hondenvoer

 1. Zou je niet willen dat je wist wat je hond dacht?

  Zou je niet willen dat je wist wat je hond dacht?

  Als onze huisdieren maar konden praten. Soms vraag ik me af wat mijn hond zou zeggen en andere keren ben ik blij dat ze niet kan praten, omdat ik zeker weet dat ik een earful zou horen over wat onze katten en dikke buik de hele dag deden. Sommige dingen kunnen gewoon beter onbekend worden gelaten. Maar wanneer mijn honden hebben ......
 2. 9 manieren om het leven van uw oudere hond te verbeteren

  9 manieren om het leven van uw oudere hond te verbeteren

  Houden van een oude hond is echt een voorrecht. We hebben allemaal hartverscheurende verhalen gezien over oude honden wier 'eigenaren' ze weggooien in de straten van de stad of ze deponeren bij het plaatselijke pond ten gunste van een nieuwe, springerige puppy. Deze mensen hebben nog veel te leren over loyaliteit en liefde in het leven. ......
 3. Waarom eten honden kak, gras en soms zelfs vuil

  Waarom eten honden kak, gras en soms zelfs vuil

  Sommige experts zeggen dat een eenzame, verveelde of gestresste hond kak kan eten. Anderen controleren onmiddellijk of de hond interne parasieten heeft. Sommige dierenartsen kunnen zelfs suggereren dat te veel eten ervoor kan zorgen dat je hond kak eet. Deze gedachtegang leert omdat je hond niet alle ......